Ny tekniskt ansvarig

Vi på BNS i Tranås hälsar Marcus Furenberg varmt välkommen till oss.

Marcus kommer axla tjänsten som tekniskt ansvarig och han har en gedigen erfarenhet av branschen då han konstruerat container och lastväxlarflak i snart 10 år. Marcus har ett stort tekniskt kunnande och intresse att hela tiden hitta förbättringar när det gäller användande och en enklare container att tillverka, utan att minska containerns prestanda som är viktig att behålla.

Marcus sprudlar av idéer och med sitt kunnande kommer han verkligen att bli den kugge som vi saknat och haft på önskelistan.

I och med Marcus anställning på BNS Container AB flyttas all konstruktion och tekniskt kunnande från Polen till vårt kontor i Tranås. Närheten mellan kund, marknad och teknik värderar vi högt på BNS. Vi ökar också tryggheten för dig som kund då vi enkelt kan träffas och på plats hos er och diskutera tekniska lösningar.

Marcus kommer att arbeta med hela BNS Container produktprogram så oavsett om vi diskuterar miljöcontainer eller entreprenadflak är det Marcus som är tekniskt ansvarig.

Vi önskar att ni intresserat följer oss och den utveckling BNS Container AB nu kommer att ta. Det arbete som nu startar upp kommer ni under de närmaste 6 månaderna se resultat av både på vår webbplats och ute hos er användare.

Vi lånar väl ett gammalt uttryck som är väldigt populärt i Sverige emellanåt,

CONTAINERSVERIGE, NU KÖR VI!!